Rijwerk Onderdelen voor Yuchai Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerkonderdelen

Rijwerk onderdelen voor Yuchai bouwmachines

Yuchai

Guangxi Yuchai Group is opgericht in 1951 en is gevestigd in Yulin, een stad gelegen in China. Het bedrijf heeft momenteel meer dan dertig dochterondernemingen in bezit. De leidende producten van Yuchai in de sector van de bouwmachines zijn de grondverzetmachines en de heimachines. Het productsysteem van Yuchai bestaat uit 9 soorten bouwmachineproducten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de hydraulische graafmachine, zelfrijdende hoogwerker en de schranklader.

Yuchai is druk bezig geweest om hun binnenlands netwerk uit te breiden naar het buitenland en het daar verder op te bouwen. Het verkoop- en servicesysteem van Yuchai bestaat momenteel uit meer dan 30 verschillende landen over de hele wereld. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het produceren en ontwikkelen van motorproducten die gebruikt worden voor voertuigen, schepen en machines.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Het kan gebeuren dat uw Yuchai machine stil valt. Erg vervelend want hier had u niet op gerekend. Het is belangrijk dat uw machine snel en goed gemaakt wordt, zodat u weer vlug verder kunt met uw planning, want stilstaan is achteruitgaan. Verhoeven Rijwerk kan u hierbij helpen. Wij beschikken over een voldoende voorraad aan vervangende rijwerk onderdelen speciaal voor uw machine, zoals boven- en onderrollen, sprockets ofr Ook garanderen wij een snelle levering.

Interesse in alternatieve rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie gemakkelijke manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Het is mogelijk om de revisie van het rijwerk aan ons over te laten, onze deskundigen gaan graag met uw machine aan de slag. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf uit te voeren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek