Gratis rijwerkcheck | Verhoeven Rijwerk
Alg merk header optie 1

Gratis rijwerkcheck

Het rijwerk van uw machine kan door het vele gebruik op den duur gaan slijten. Om te voorkomen dat uw machine stil komt te staan, is het van belang om deze schade goed in de gaten te houden en het rijwerk op tijd te laten checken. Wilt u de slijtage van uw rijwerk laten nakijken? Wij voeren graag een kosteloze rijwerkcheck voor u uit op locatie!

Rijwerkcheck in 3 stappen

Het inplannen en uitvoeren van een rijwerkcheck kan in 3 gemakkelijke stappen.

1. Maak een vrijblijvende afspraak
Plan een vrijblijvende afspraak in met een rijwerkspecialist. Dit kan via de knop hieronder, of door te bellen naar: +32 (0)54 338 111. De specialist zal nog een aantal vragen stellen en vervolgens een afspraak met u inplannen.

Inmeten rijwerk

2. Visuele inspectie & inmeten
Op de afgesproken datum komt de specialist bij u langs om de machine in te meten en te inspecteren. Eerst kijkt hij of er zichtbare slijtage is en vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • De positie van het voorwiel en de staat van het sprocket
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
  • De inspectie van de ketting

3. vrijblijvende aanbieding op maat
Aan de hand van de inspectie maakt de rijwerkspecialist een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een vrijblijvende offerte voor u op maat te maken.

Rijwerkrevisie

Aan de hand van de gemeten slijtwaarden kunt u ervoor kiezen om een rijwerkrevisie uit te voeren. Wanneer u dit zelf wilt doen, kunt u bij Verhoeven Rijwerk terecht voor rijwerkonderdelen van topkwaliteit. U kunt via de zoekbalk zoeken op merk & type, OEM nummer en afmetingen van uw rubbertrack.

Wilt u de rijwerkrevisie liever uit handen geven? Dat kan ook, wij voeren deze graag voor u uit. Op onze pagina over rijwerkrevisies leest u meer over het (laten) uitvoeren van een rijwerkrevisie.

Ik wil een rijwerkcheck inplannen

Maak een afspraak
Bg afbeelding historie verhoeven min

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist u dat Verhoeven Rijwerk al zo'n 65 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde destijds tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

Verhoeven Rijwerk levert de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kiest u voor VemaTrack dan profiteert u van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Én u heeft de keuze uit een ontzettend breed assortiment!

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes