Rijwerk Onderdelen voor Shantui Machines | Verhoeven Rijwerk
Shantui

Rijwerk onderdelen voor Shantui bouwmachines

Shantui

In 1980 is het Chinese bedrijf Shantui gesticht. Het merk wordt in China ook wel de bulldozer-koning genoemd. Naast bulldozers produceert het bedrijf ook hoogwerkers, kranen, laders en brandweerladderauto’s. Santui behoort tot één van de 50 grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld en één van de 500 topfabrikanten in China.

Het bedrijf is continue bezig met duurzame ontwikkeling en technische innovatie. Santui is een van de meest vooraanstaande fabrikanten op het gebied van onderzoek, er zijn diverse onderzoekcentra in China waar het bedrijf mee verbonden is. Verder is het merk vooruitstrevend op het gebied van product kwaliteit en productiemogelijkheden. Inmiddels is Shantui een dochteronderneming van Shandong Heavy Industry Group, opgericht in juni 2009.

Het kan voorkomen dat uw machine niet meer werkt, dit doordat er een rijwerk onderdeel kapot is. Gelukkig levert Verhoeven Rijwerk vervangingsonderdelen voor uw Shantui hoogwerker of bulldozer. Wij hebben aftermarket producten altijd klaar liggen in onze magazijnen. Zo zorgen wij er voor dat u snel weer operationeel bent.

Shantui Rijwerk onderdelen

Wanneer u zoekt naar kwalitatieve goede rijwerk onderdelen voor een scherpe prijs bent u bij Verhoeven Rijwerk op de juiste plek. In de bovenstaande zoekbalk kunt u eenvoudig uw gewenste producten zoeken, zoals rubbertracks, voorwielen, spanunits of kettingge Dit kan op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wij leveren snel zodat u vlot kunt starten met de revisie van uw Shantui machine. Indien gewenst kunt u de revisie ook door ons laten uitvoeren. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten denken graag met u mee.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek