Betalen | Verhoeven Rijwerk

Betalen

U kunt op de Verhoeven Rijwerk shop uw bestelling op diverse manieren afrekenen. Welke u ook kiest, u betaalt altijd veilig.

Bancontact

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

MasterCard

MasterCard

Bij de betaalmethode Mastercard betaalt u met uw Mastercard creditcard. U vult hierbij uw eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vindt u achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door Mastercard wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

VISA

VISA

Bij de betaalmethode VISA betaalt u met uw VISA creditcard. U vult hierbij uw eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vindt u achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door VISA wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

SOFORT

SOFORT

De betaalmethode SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Het voordeel hiervan is dat hierin dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Bg afbeelding historie verhoeven min

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist u dat Verhoeven Rijwerk al zo'n 65 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde destijds tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

Verhoeven Rijwerk levert de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kiest u voor VemaTrack dan profiteert u van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Én u heeft de keuze uit een ontzettend breed assortiment!

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes