Rijwerk Onderdelen voor Liebherr Machines | Verhoeven Rijwerk
Liebherr

Rijwerk onderdelen voor Liebherr bouwmachines

Liebherr

In 1949 is de torenkraan bedacht, door de Duitse Hans Liebherr. In het naoorlogse Duitsland moesten veel delen van het land worden herbouwd. Hans Liebherr erkende de behoefte aan gereedschappen en machines voor de bouw en de woningbouw. Samen met constructeurs en vakmensen ontwikkelde hij dan ook in 1949 de eerste mobiele torenkraan. Naarmate de volgende modellen volgden, kwam de kraanproductie bij Liebherr op gang en veranderde het bouwbedrijf in een fabrikant van bouwmachines.

Liebherr machine

De omvang van het Liebherr assortiment voor bouwmachines is als geen ander. Naast torenkranen van alle soorten en maten en mobiele bouwkranen, omvat het assortiment een breed scala aan grondverzetmachines met hydraulische graafmachines, wielladers, rupstrekkers en rupsladers, verreikers en kiepwagens. Liebherr blijft altijd innoveren en het merk denkt in kansen. Zo is het bedrijf inmiddels ook bekend om zijn koelkasten maar bijvoorbeeld ook onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Een veelzijdig merk dat continue in ontwikkeling is.

Wanneer uw machine stil staat kan dat komen door een kapot rijwerk onderdeel. Dit wilt u uiteraard snel oplossen. Verhoeven Rijwerk heeft alle rijwerk onderdelen voor uw Liebherr graafmachine of bulldozer direct op voorraad. Wij zorgen voor een snelle levering van aftermarket producten zodat u weer aan het werk kunt.

Zoekt u onderdelen zoals sprockets en kettingen voor uw Liebherr? Dit is allemaal in onze shop te vinden. Zoeken naar de juiste onderdelen kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Het is mogelijk zelf uw machine te repareren, echter is het ook mogelijk de revisie van uw rijwerk door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten denken graag met u mee. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek