Rijwerk Onderdelen voor New Holland Machines | Verhoeven Rijwerk
New Holland

Rijwerk onderdelen voor New Holland graafmachines

New Holland

In 1985 is New Holland gesticht, dit gebeurde in de plaats New Holland, Pennsylvania. Tegenwoordig is het merk wereldwijd bekend, het bedrijf is in 170 landen actief. New Holland is producent van diverse landbouwmachines, waaronder tractoren. Het bedrijf maakt ook schrankladers, wielladers, graafmachines, mini-graafmachines en rupsgraafmachines. New Holland maakt deel uit van CNH. Het merk Orenstein & Koppel valt deels onder New Holland.

Het is vervelend wanneer uw New Holland machine niet meer goed werkt. Dit kan komen door defecte rijwerk onderdelen. Verhoeven Rijwerk kan snel voor vervanging zorgen. Wij hebben onderdelen zoals kettingen en onder & bovenrollen altijd direct op voorraad. Met een snelle levering zorgen wij er voor dat uw graafmachine of schranklader vlot weer operationeel is!

New Holland machine

Zoekt u rijwerk onderdelen voor uw machine tegen een scherpe prijs, zoals sprockets, rubbertracks of boven? Kijk dan vooral eens rond in onze shop. Zoeken naar de juiste onderdelen kan eenvoudig door bovenstaande zoekbalk te gebruiken. Wanneer u de benodigde producten hebt gevonden kunt u snel met de revisie aan de slag. Echter is het uitvoeren van een revisie ook door ons mogelijk. Wij helpen u graag verder, op welke manier dan ook. Meer weten? Neem dan even contact met ons op!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek