Rijwerk Onderdelen voor IHI Machines | Verhoeven Rijwerk
IHI

Rijwerk onderdelen voor IHI machines

IHI

In 1952 is IHI Construction Machinery gesticht. Het bedrijf was toen vooral bezig met het maken van rupsdumpers en mini graafmachines. Echter zijn zij ook bekend met ander rupsmaterieel zoals rupshijskranen, torenkranen en telescoopkranen. In 2017 is IHI overgenomen door Kato works group.

Het liefst zorgt u er voor dat uw IHI machine zo min mogelijk stil staat. Wanneer dit gebeurt kost het u geld en dit wilt u voorkomen. Helaas kan dit toch gebeuren wanneer uw machine een defect rijwerk onderdeel heeft. Verhoeven Rijwerk heeft voor de machines van IHI alle rijwerk onderdelen op voorraad. Deze onderdelen zijn snel leverbaar. Verhoeven Rijwerk biedt betrouwbare aftermarketproducten van hoge kwaliteit. Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden, hierdoor kunt u snel weer aan het werk!

IHI machine

Zoek hierboven in de zoekbalk naar het gewenste onderdeel. In onze shop kunt u direct de rijwerk onderdelen vinden die u nodig heeft. Uiteenlopend van rubbertracks stot onderrollen. Hierdoor zijn altijd de juiste onderdelen te vinden waarmee u uw machine weer kunt repareren. Indien gewenst is het ook mogelijk de revisie van uw rijwerk door ons te laten uitvoeren. Wilt u daar meer over weten of zijn er andere vragen waar we u mee kunnen helpen? Wij staan voor u klaar, neem vooral contact met ons op!


Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek