Rijwerk Onderdelen voor Komatsu Machines | Verhoeven Rijwerk
Komatsu

Rijwerk onderdelen voor Komatsu bouwmachines

Komatsu

In 1917 richtte Takeuchi Mining Industry het bedrijf Komatsu op, dit gebeurde in de Japanse stad Komatsu. In 1921 werd het bedrijf zelfstandig door zich te scheiden van Takeuchi Mining Industry. Daarna ontwikkelde het bedrijf talloze machines en werd het steeds bekender. Het merk blijft altijd in ontwikkeling, voor het bedrijf is het belangrijk dat de machines altijd verbeteren. Hiernaast staan ook betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Komatsu machine

Komatsu produceert machines die worden ingezet in de (mijn)bouw en bij infrastructurele werken. Denk aan machines zoals, verreikers, graafmachines, wielladers en bulldozers. Het merk was ook de eerste die een hydraulische graafmachine met een hybride systeem heeft ontwikkeld.

U wilt zo veel mogelijk voorkomen dat uw Komatsu machine stil staat. Echter kan dit toch gebeuren wanneer een rijwerk onderdeel kapot is. Verhoeven Rijwerk kan u snel een vervangend onderdeel aanbieden. Doordat we alle onderdelen direct op voorraad hebben kunnen we snel bij u leveren. Wij kijken altijd naar een passende oplossing voor uw probleem.

Heeft u een rijwerk onderdeel nodig? Bijvoorbeeld rubbertracks, slijtdelen of een kettinggeleider? U kunt dit allemaal in onze shop vinden. Gebruik bovenstaande zoekbalk door op merk & type, OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack te zoeken. Na onze snelle levering kunt u zelf aan de slag met het repareren van uw machine. Verhoeven Rijwerk maakt het ook mogelijk uw revisie uit handen te nemen. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u meer weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij