Rijwerk Onderdelen voor Pel-Job Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Pel-Job bouwmachines

Pel-Job

Een van de meest vooraanstaande fabrikanten op het gebied van mini-graafmachines was toch wel de Franse Groupe Pel-Job. Het bedrijf produceerde naast mini-graafmachines ook grondverzetmachines, dumpers en wielladers. Volvo heeft in 1995 Pel-Job overgenomen.

Helaas bestaat Pel-Job niet meer. Hierdoor kan het soms moeilijk zijn om de juiste rijwerk onderdelen te vinden. Verhoeven Rijwerk biedt een breed assortiment aan rijwerk onderdelen voor uw Pel-Job dumper of graafmachine. Verhoeven Rijwerk kan snel leveren waardoor u vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoekt u aftermarket producten zoals rupsplaten en sprockets? Dan bent u op de juiste plek. Via bovenstaande zoekbalk kunt u direct de juiste onderdelen vinden. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Door onze snelle levering kunt u vlot uw machine repareren. Geeft u de revisie van uw rijwerk liever uit handen? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie of andere vragen, neem vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek