Rijwerk Onderdelen voor Terex Machines | Verhoeven Rijwerk
Header terex 3

Rijwerk onderdelen voor Terex machines

Terex

In 1933 werd de Euclid Company opgericht door de gebroeders Armington. Het succes in het ontwerpen en bouwen van trekkers trok later de aandacht van General Motors, dat Euclid in 1953 kocht. De naam Terex wat ‘koning’ en ‘aarde’ betekend kreeg het bedrijf pas in 1970.

Tijdens de ontwikkeling van Terex heeft het bedrijf een aantal significante zware machines ontwikkelend. Zo bracht het merk ’s wereld eerste twin-powered bulldozer en ’s wereld eerste off-road truck op de markt.
Het merk fabriceert hefmachines en machines zoals kranen, materiaalverwerkingsmachines en hoogwerkplatforms. Dit zorgt er voor dat ze in veel verschillende branches actief zijn zoals, transport, bouw, steengroeven, infrastructuur, scheepvaart, energie- en nutsbedrijven, mijnbouw en raffinage.

Het kan voorkomen dat uw Terex wiellader of graafmachine defect is. U wilt dan zo snel mogelijk de juiste rijwerk onderdelen ontvangen zodat u weer aan het werk kunt. Verhoeven rijwerk heeft een groot assortiment aan vervangingsonderdelen. Heeft u bijvoorbeeld rubbertracks of sprockets nodig? Door onze snelle levertijden zorgen wij er voor dat u vlot weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

De juiste aftermarket producten voor uw Terex vindt u in onze shop. Zoeken is mogelijk met de bovenstaande zoekbalk. Dit kan op merk & type, OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal besteld kunt u uw machine snel weer reviseren. Het is ook mogelijk de revisie van uw rijwerk door ons te laten uitvoeren. Wij nemen uw machine graag onder handen. Wilt u meer weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek