Rijwerk Onderdelen voor Bobcat Machines | Verhoeven Rijwerk
Bobcat

Rijwerk onderdelen voor Bobcat graafmachines

Bobcat

Bobcat is Amerika’s grootste producent en wereldwijd een bekend merk. Het bedrijf is in 1962 in North Dakota ontstaan en heeft inmiddels ook fabrieken in landen als Frankrijk, China en Tsjechië. Van oorsprong is Bobcat gestart met een schranklader. Later is het bedrijf zich ook gaan richten op knikladers, verreikers, graafmachines, quads, toolcats en diverse soorten laders.

Bobcat machine

Het merk symboliseert duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bobcat staat voor sterkte, veelzijdige en wendbare machines, vandaar de bijnaam ‘one tough animal’. Sinds 2007 is Bobcat onderdeel van Doosan.

Ook een Bobcat graafmachine of loader kan stil komen te staan. Dit kan gebeuren doordat een van de originele rijwerk onderdelen beschadigd is. Gelukkig levert Verhoeven Rijwerk vervangingsonderdelen om dit probleem op te lossen. Onze magazijnen hebben altijd voldoende voorraad aan bijvoorbeeld sprockets, voorwielen en rubbertracks, van de aftermarketproducten voor Bobcat machines. Hierdoor zorgt Verhoeven Rijwerk er voor dat u snel de onderdelen ontvangt en u de werkzaamheden weer kunt oppakken.

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Vul dan bovenstaande zoekbalk in en vind het juiste rijwerk onderdeel. Zoeken kan op merk & type of OEM-nummer. Zo kunt u zelf aan de slag met het vervangen van de kapotte onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk een rijwerk revisie door ons te laten uitvoeren. Heeft u vragen of graag wat persoonlijk advies? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek