Rijwerk onderdelen voor Kobelco machines | Verhoeven Rijwerk
Kobelco

Rijwerk onderdelen voor Kobelco machines

Kobelco

Kobelco heeft een lange geschiedenis van meer dan 80 jaar. Het bedrijf bouwde in 1930 de eerste bouwmachine van Japan. Hiermee maakte het merk de weg vrij voor alle toekomstige Kobelco bouwmachines en zette de toon voor decennia van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Het bedrijf is onder meer bekend door het ontwikkelen van rupskranen, mini-graafmachines en hydraulische graafmachines. In 2006 bouwde Kobelco de grootste machine ter wereld. Een bijzondere en enorme machine voor sloopwerkzaamheden met een werkhoogte van maar liefst 65 meter. Dit leverde het merk een vermelding in het Guinness Book of World Records op.

De machines van Kobelco staan bekend om hun ijzersterke prestaties. Dit is mogelijk door geavanceerde hydraulica die de machines bevatten. Verder hebben de machines een laag geluidsniveau en superieure brandstofefficiëntie. Het bedrijf hecht veel waarde aan innovatie en de hypermoderne fabriek in Japan heeft hier een groot aandeel in. Dit draagt bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van de Kobelco machines. Alle krachtige graafmachines worden met de hand gebouwd in Japan.

Helaas komt het wel eens voor dat uw Kobelco machine stilstaat. Dit doordat er een rijwerk onderdeel van uw machine defect is. Verhoeven Rijwerk kan er voor zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. Want stilstaan kost geld en dat wilt u niet. Verhoeven Rijwerk heeft de onderdelen voor uw Kobelco altijd op voorraad.

Kobelco machine

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Kobelco, zoals spanunits, rubbertracks en rubberpads? Dan kunt u uiteraard bij Verhoeven Rijwerk terecht. Door middel van bovenstaande zoekbalk kunt u eenvoudig de juiste rijwerk onderdelen vinden. Wij zorgen ervoor dat deze snel bezorgd worden. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor een rijwerk revisie, uitgevoerd door onze specialisten. We denken graag met u mee, neem gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek