60 jaar ervaring op het gebied van grondverzet | Verhoeven Rijwerk

Verhoeven Rijwerk,
65 jaar ervaring

Zo'n 65 jaar geleden, net na de tweede wereldoorlog, is Verhoeven Rijwerk ontstaan. Grondlegger van het familiebedrijf Tinus Verhoeven begon als smidszoon met het repareren en verkopen van machines die gewerkt hebben aan de wederopbouw van Nederland. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde destijds tot de dagelijkse werkzaamheden.

Maar, er is nogal wat veranderd sindsdien. Vandaag de dag is Verhoeven Rijwerk een internationale speler in de markt. Met 3 Verhoeven Rijwerk vestigingen inclusief werkplaats in de Benelux, de verkoop van het kwaliteitsmerk Berco, servicebussen die actief zijn in België en Nederland en ons eigen rijwerk merk VemaTrack dat internationaal steeds bekender wordt - timmeren we hard aan de weg.

We nemen jullie met de onderstaande tijdlijn graag mee in de ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat Verhoeven Rijwerk nu bekend staat als ware kwaliteits- & kennisspecialist;

De geschiedenis van Verhoeven Rijwerk

1957

Oprichting Verhoeven revisiebedrijf

Oprichting verhoeven oud rijwerk

1970

Verhuizing van Lindelaan naar zichtlocatie Maarheezerweg-Zuid

Verhoeven Maarheeze zichtlocatie Leende

1978

Importeur Simmel Rijwerken voor de Benelux

1985

Oprichting Verhoeven België

1986

Importeurschap Berco voor de Benelux

Ongeveer 30 jaar geleden kreeg Verhoeven het exclusieve importeurschap in de Benelux van het merk Berco, de nummer één in kwaliteit op het gebied van rijwerk onderdelen

Importeurschap Berco Benelux

1992

Oprichting Verhoeven Zeewolde

2001

Verhuizing van hoofdvestiging van Leende naar Maarheeze

Ruimte voor groei!

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

2007

Oprichting eigen rijwerk merk VemaTrack

In 2007 is het eigen merk VemaTrack opgericht om te kunnen voorzien in de vraag naar rijwerkdelen van hoge kwaliteit, tegen competitieve prijzen. We zijn begonnen met een klein team van pioniers en zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk dat over de gehele wereld verkocht wordt.

Oprichting Vema Track rijwerk onderdelen

2009

Oprichting VTS Track Solutions (destijds VTS Constructions)

VTS is opgestart omdat we door onze expertise steeds meer vragen kregen naar volledig operationele rupsonderstellen. Bijvoorbeeld voor schaarhoogwerkers, funderingsmachines of landbouwmachines.

Tijdlijn afbeelding vts min

2010

Oprichting VMT International exportbedrijf voor VemaTrack

Middels het bedrijf VMT zijn we actief aan de slag gegaan om ons dealernetwerk uit te breiden. Sinds 2017 zijn er ruim 100 internationale dealers actief in 82 landen over de hele wereld. Hierdoor hebben we een flink aandeel in de markt voor rijwerk onderdelen.

2017

Importeurschap Berco voor Duitsland

In 2017 kregen we tevens het Berco importeurschap voor Duitsland in handen. Sindsdien verkopen we de merken Berco én VemaTrack in Duitsland via de onderneming Raupen Technik Deutschland (RTD).

Kennisspecialist

Verhoeven Rijwerk heeft de markt en haar eindgebruikers door al deze ontwikkelingen zeer goed leren kennen. Wij weten wat u nodig heeft, qua producten en op het gebied van service, omdat we alles al een keer hebben meegemaakt.
Doordat we onderdeel zijn van Verhoeven International profiteren we ook van de kennis van onze zusterbedrijven die actief zijn in de verkoop & verhuur van grondverzetmachines, de verkoop van aanbouwdelen en de ontwikkeling van complete rupssystemen.

We zijn trots op waar we nu staan & we helpen u met onze opgedane kennis graag om zo goed mogelijk om te gaan met uw rijwerk en succesvol te zijn!

Bij ons komt de klant altijd op één, staat service voorop en als kennisspecialist geven wij u graag persoonlijk advies.

Trotse importeur van VemaTrack en Berco

In de Benelux leveren wij als enige de rijwerk onderdelen van Berco én Vematrack. Voor u betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. U heeft de keuze tussen de onderdelen van de wereldwijde nummer 1; Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief, ons eigen merk; VemaTrack.

De 7 pluspunten van Verhoeven Rijwerk

65 jaar ervaring
Drie servicepunten
Ervaren vakmensen en snelle service

Service op locatie

Gratis rijwerkinspectie
Topmerken Berco & VemaTrack
Altijd de beste aanbieding

Landelijke servicedekking

Service werkzaamheden kunnen we uitvoeren in één van onze werkplaatsen op onze vestigingen, maar we komen ook graag bij u op locatie. Met onze compleet uitgeruste servicebussen zijn we prima in staat om onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen direct in het veld uit te voeren. We beschikken tevens over een mobiele kettingpers, waarmee we kettingreparaties in de gehele Benelux ter plekke kunnen uitvoeren.

Plan uw gratis rijwerkcheck

1 2 3

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis rijwerkcheck aan via de knop hieronder! Nadat u uw gegevens heeft verzonden wordt er snel contact met u opgenomen door één van onze rijwerk specialisten.

De rijwerkspecialist stelt nog wat aanvullende vragen en plant daarna samen met u de rijwerkcheck in.

Rijwerkcheck afbeelding 1 min

Visuele inspectie & inmeten

De rijwerkspecialist komt bij u op locatie langs om de machine te inspecteren en in te meten. Hij kijkt ten eerste of er zichtbare slijtage te zien is; vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • Inspectie van de ketting
  • De staat van het sprocket en de positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
Rijwerkcheck afbeelding 2 min

Vrijblijvende aanbieding op maat

De rijwerkspecialist heeft na de inspectie een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een (vrijblijvende) offerte voor u op maat te maken. We laten graag aan u zien dat de grootste rijwerk partij ook de meest voordelige kan zijn.

*Uiteraard mag u ons ook altijd bellen om de rijwerkcheck in te plannen.

Rijwerkcheck afbeelding 3 min
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes