Mijn machine / OEM nummer / afmeting rubbertrack… | Verhoeven Rijwerk

Mijn machine / OEM nummer / afmeting rubbertrack staat er niet bij

U heeft net gezocht naar rijwerk onderdelen voor uw machine maar u komt er achter dat uw machine / OEM nummer of de afmeting van uw rubbertrack er niet tussen staat. Wat nu?

Op de Verhoeven Rijwerk webshop bieden we rijwerk onderdelen van VemaTrack en/of Berco aan voor machines van zoveel mogelijk merken & types. Door onze jarenlange ervaring hebben we goed in kaart weten te brengen welke rijwerk onderdelen passen op welke machines.

Toch kan het voorkomen dat we uw machine, OEM nummer of de afmeting van uw rubbertrack (nog) niet aanbieden. De kans is groot dat we in die situatie niet weten welke rijwerk onderdelen er op uw machine passen. Maar met een beetje hulp komen we hier wel uit!

Contact opnemen

Neem in dit geval altijd contact met ons op. We gaan graag voor u op zoek naar de juiste match. Doordat u ons kunt vertellen over de afmetingen van de bestaande / defecte rijwerk onderdelen vinden we in de meeste gevallen toch passende nieuwe onderdelen.

Plan uw gratis rijwerkcheck

1 2 3

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis rijwerkcheck aan via de knop hieronder! Nadat u uw gegevens heeft verzonden wordt er snel contact met u opgenomen door één van onze rijwerk specialisten.

De rijwerkspecialist stelt nog wat aanvullende vragen en plant daarna samen met u de rijwerkcheck in.

Rijwerkcheck afbeelding 1 min

Visuele inspectie & inmeten

De rijwerkspecialist komt bij u op locatie langs om de machine te inspecteren en in te meten. Hij kijkt ten eerste of er zichtbare slijtage te zien is; vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • Inspectie van de ketting
  • De staat van het sprocket en de positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
Rijwerkcheck afbeelding 2 min

Vrijblijvende aanbieding op maat

De rijwerkspecialist heeft na de inspectie een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een (vrijblijvende) offerte voor u op maat te maken. We laten graag aan u zien dat de grootste rijwerk partij ook de meest voordelige kan zijn.

*Uiteraard mag u ons ook altijd bellen om de rijwerkcheck in te plannen.

Rijwerkcheck afbeelding 3 min

Trotse importeur van VemaTrack en Berco