Verhoeven Rijwerk | Rijwerk onderdelen van Berco

De nummer 1 op rijwerk gebied

Berco heeft een decennialange staat van dienst en is bekend als dé nummer 1 op rijwerk gebied. In 80 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot dé toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken, met een specialisatie in grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers, etc).

Berco producten zijn gemaakt van het sterkste staal om de zwaarste klussen te kunnen klaren. Verhoeven is de exclusieve leverancier van dit wereldmerk voor de Benelux.

Slider 2 berco rijwerk onderdelen
Slider 1 berco rijwerk onderdelen
Slider 3 berco rijwerk onderdelen

Meest uitgebreide leveringsprogramma

Berco levert het rijwerk voor toonaangevende machinefabrikanten, zoals Komatsu, Hitachi, Case, New Holland en vele andere topmerken. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangingsonderdelen voor vrijwel elk merk en type grondverzetmachine. Of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, (mini)gravers, bulldozers of speciale machines, Berco biedt steeds de juiste oplossing in rijwerk.

SERVICE VAN EEN WERELDMERK

Berco’s productiefaciliteiten bevinden zich in Coppara en Castelfranco Veneto in Italië, Campo Limpo in Brazilië, Hyderabad in India en Waukesha in de VS. Berco’s producten zijn wereldwijd in gebruik en worden in meer dan 70 landen verkocht, met een wereldwijd dealernetwerk dat de wereld dient en zorgt voor een effectieve klantenservice.

HOGE KWALITEIT, LAGE KOSTEN

De kwaliteit van de producten voor rijwerken van Berco wordt gewaarborgd door de constante ontwikkeling van materialen en technieken, uitgebreide kwaliteitsanalyses en –controles en een volledig gemechaniseerd productieproces. Berco levert, met haar productie in Italië, echte Europese kwaliteit. Kenmerkend voor het rijwerk van Berco zijn de hoge kwaliteit en de lage kosten per draaiuur.

Berco rijwerk onderdelen

Topmerk Berco exclusief voor Verhoeven Rijwerk

Logo berco

"Kwalitatief gezien heeft Berco de beste rijwerk onderdelen en is dit merk voor ons de echte nummer 1."

Van beers berco rijwerk onderdelen min

Van Beers Hoogeloon

’De onderdelen van Berco gebruiken wij op onze bulldozers. Deze producten gaan een lange tijd mee, dit is voor ons heel belangrijk omdat wij vele draaiuren maken met onze bulldozers. Kwalitatief gezien heeft Berco de beste rijwerk onderdelen en is dit merk voor ons de échte nummer 1. Wat betreft de service die Verhoeven levert, deze is altijd goed. Dat is ook de reden dat wij al 40 jaar onderdelen afnemen bij Verhoeven Rijwerk. Door de jaren heen heb ik daar veel mensen leren kennen waardoor het vertrouwen ook erg groot is. Voor het contact met de dealers geldt hetzelfde, dit verloopt ieder keer naar wens. Bedrijven die ook vele rij uren maken met hun bulldozers raad ik de onderdelen van Berco zeker aan. De prijs/kwaliteitverhouding haalt u er vast en zeker uit.’

"Een groot pluspunt van Berco onderdelen is de langere levensduur en de minimale slijtage die de producten gemiddeld vertonen ten opzichte van andere merken."

Van werven berco rijwerk onderdelen min

Van Werven infra & Recycling

De kwaliteit van Berco is goed. Deze onderdelen gebruiken we dan ook bij voorkeur op onze machines die veel draaiuren maken. We monitoren specifiek hoeveel uren we willen draaien met welke machine, zodat we de beste keuze kunnen maken. Een groot pluspunt van Berco onderdelen is de langere levensduur en de minimale slijtage die de producten gemiddeld vertonen ten opzicht van andere merken. De prijs in verhouding met de kwaliteit is goed. We hebben de onderdelen van Berco al meerdere keren aan verschillende bedrijven aanbevolen omdat we er zelf zo tevreden over zijn.

"Wij hebben zelf ook verschillende bedrijven aanbevolen om de producten van Berco te gebruiken."

Emonds berco rijwerk onderdelen

Grondverzetbedrijf M. Emonds B.V.

De reden dat wij voor de rijwerkonderdelen van Berco kiezen is omdat deze het sterkst zijn. De onderdelen gaan een lange tijd mee waardoor wij vele draaiuren met onze machines kunnen maken. De prijs / kwaliteitverhouding is goed, deze is de laatste jaren ook niet veranderd. Wij hebben zelf ook verschillende bedrijven aanbevolen om de producten van Berco te gebruiken. Zaken doen met Verhoeven Rijwerk gaat altijd super. Inmiddels werken wij al meer dan 40 jaar samen met dit bedrijf. De samenwerking verloopt nog steeds super goed en onze verwachtingen worden keer op keer waargemaakt. We hoeven maar te bellen en ze staan direct voor ons klaar.