Rijwerk onderdelen van Berco | Verhoeven Rijwerk
NRZ0868 min

Berco rijwerk onderdelen: de nummer 1 op rijwerk gebied

Berco undercarriage logo

Berco heeft een decennialange staat van dienst en is bekend als dé nummer 1 op rijwerk gebied. In 80 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot dé toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken, met een specialisatie in grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers, etc).

Berco producten zijn gemaakt van het sterkste staal om de zwaarste klussen te kunnen klaren. Verhoeven is de exclusieve leverancier van dit wereldmerk voor de Benelux.

Meest uitgebreide leveringsprogramma

Berco levert het rijwerk voor toonaangevende machinefabrikanten, zoals Komatsu, Hitachi, Case, New Holland en vele andere topmerken. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangingsonderdelen voor vrijwel elk merk en type grondverzetmachine. Of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, (mini)gravers, bulldozers of speciale machines, Berco biedt steeds de juiste oplossing in rijwerk.

Berco Service Lijn

Premium producten voor een topprijs

De meeste graafmachinebezitters kennen Berco als het ultieme rijwerkmerk met rijwerkonderdelen van de hoogste kwaliteit. De producten van Berco zijn gemaakt van het sterkste staal om de zwaarste klussen te klaren. Oorspronkelijk zijn Berco producten dan ook gemaakt voor machines die dienen te werken in uitzonderlijk moeilijke omstandigheden, zoals de mijnbouw.

Om beter in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de bouwsector heeft Berco de Service lijn ontworpen. De rijwerk onderdelen van deze lijn zijn speciaal ontwikkeld voor machines in de bouw. De originele Berco-onderdelen zijn opnieuw ontworpen, zodat ze perfect geschikt zijn voor constructie- en bouwwerkzaamheden.

Door deze nieuwe ontwikkeling heeft Berco het mogelijk gemaakt om de rijwerkonderdelen van betaalbare hoge kwaliteit te maken. Ze zijn ontwikkeld om een lange levensduur en optimaal resultaat te garanderen.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van rijwerkonderdelen heeft het Berco-engineeringteam alles in huis om met deze productlijn tegen een meer betaalbare prijs aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Bekijk hier de brochure van de Berco Service lijn >

Voorwielen Berco


Service van een wereldmerk

Berco’s productiefaciliteiten bevinden zich in Coppara en Castelfranco Veneto in Italië, Campo Limpo in Brazilië, Hyderabad in India en Waukesha in de VS. Berco’s producten zijn wereldwijd in gebruik en worden in meer dan 70 landen verkocht, met een wereldwijd dealernetwerk dat de wereld dient en zorgt voor een effectieve klantenservice.

Hoge kwaliteit, lage kosten

De kwaliteit van de producten voor rijwerken van Berco wordt gewaarborgd door:

  • De constante ontwikkeling van materialen en technieken;
  • Uitgebreide kwaliteitsanalyses en –controles;
  • Een volledig gemechaniseerd productieproces.
Berco levert, met haar productie in Italië, echte Europese kwaliteit. Kenmerkend voor het rijwerk van Berco zijn de hoge kwaliteit en de lage kosten per draaiuur.

Waarom Berco?

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen top kwaliteit 32x32

Top kwaliteit

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen lage kosten per draaiuur 32x32

Lage kosten per draaiuur

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen europese productie 32x32

Europese productie

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen duurzaam 32x32

Duurzaam

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen uitgebreide kwaliteitsanalyses 32x32

Uitgebreide kwaliteitsanalyse

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen gemechaniseerd productieproces 32x32

Gemechaniseerd productieproces

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen betrouwbaar 32x32

Betrouwbaar