Rijwerk Onderdelen voor Hyundai Machines | Verhoeven Rijwerk
Hyundai

Rijwerk onderdelen voor Hyundai bouwmachines

Hyundai

Hyundai Construction Equipment is een onderdeel van de Hyundai Motor Group. In 1985 werd er gestart met het produceren van bouwmachines, dit was tevens de start van deze divisie. Dit onderdeel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van bouwmachines. De divisie Construction Equipment wordt algemeen erkend als marktleider voor het gebruik van geavanceerde ergonomische engineering en technologie.

Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde fabrieksautomatisering en een nultolerantiecontrolesysteem voor het streven naar de hoogste kwaliteit. Hiermee biedt de divisie een breed scala aan bouwmachines om aan de behoeften van de markt te voorzien. Dit zijn machines zoals, wielladers, schrankladers, graaf-laadcombinaties, (hydraulische) graafmachines en andere industriële voertuigen.

Soms gebeurt het dat uw Hyundai machine stil valt omdat er iets defect is. U wilt dan snel weer aan het werk. Verhoeven Rijwerk kan vlot de juiste alternatieve onderdelen leveren. Dit doordat we altijd rijwerk onderdelen voor uw Hyundai wiellader of graafmachine op voorraad hebben. Ons eigen merk Vematrack heeft slijtvaste en robuuste aftermarketproducten zoals sprockets en onder & bovenrollen.

Hyundai machine

Zoekt u de juiste onderdelen voor uw Hyundai, zoals rub? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack indien van toepassing. Door middel van snelle levering kunt u vlot uw machine repareren. Uiteraard is het ook mogelijk de revisie door ons te laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u snel weer operationeel bent. Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek