Rijwerk Onderdelen voor Hitachi Machines | Verhoeven Rijwerk
Hitachi rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Hitachi graafmachines

Hitachi

Hitachi is een van de grootste bedrijven ter wereld. In 1910 begon de Japanner Namihei Odeira een winkel gericht op de kopermijnindustrie. Dit is hoe Hitachi is ontstaan. De eenmanszaak focuste zich toen op elektrische onderdelen en is een voorloper geweest voor de huidige Hitachi Group. Inmiddels opereert de Hitachi Group wereldwijd waarbij de productie van bouwmachines maar een klein onderdeel van de bedrijfsactiviteiten omvat.

Hitachi machine

Hitachi is de enige fabrikant van grondverzetmachines die in Nederland produceert. Denk hierbij aan dumptrucks, graafmachines en wielladers. In Oosterhout en in Amsterdam zijn de fabrieken te vinden die deze machines produceren.

Helaas kan het gebeuren dat uw Hitachi machine een defect rijwerk onderdeel heeft. U wilt dit onderdeel dan snel vervangen zodat u weer aan de slag kunt. Bij Verhoeven Rijwerk kunt u alternatieve onderdelen bestellen van ons eigen merk VemaTrack of van het merk Berco, deze aftermarket producten zijn leverbaar over de hele wereld. Maar voor uw Hitachi graafmachine of wiellader hebben we ook onderdelen zoals spanunits direct op voorraad.

Zoekt u naar de juiste rijwerk onderdelen voor een scherpe prijs, bijvoorbeeld rubbertracks of voorwielen? Gebruik dan de bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op merk & type of op OEM-nummer. Wij zorgen er voor dat u snel de gewenste rijwerk onderdelen in huis hebt, zodat u zelf aan de slag kunt met uw machine. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige revisie uit handen nemen. Wat u ook zoekt, wij staan voor u klaar om u snel verder te helpen. Voor vragen en advies, neem vooral contact met ons op!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij