Rijwerk Onderdelen voor Orenstein & Koppel… | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Orenstein & Koppel machines

Orenstein & Koppel

Het bedrijf Orenstein & Koppel is opgericht door Benno Orenstein en Arthur Koppel in april 1876. Het bedrijf was bekend als Duitse fabrikant van spoorwegmaterieel en grondverzetmachines. Echter is het bedrijf overgenomen door New Holland in 1998.

Orenstein & Koppel Machines

Helaas bestaat het bedrijf Orenstein & Koppel niet meer. Hierdoor kan het moeilijk zijn de juiste vervangingsonderdelen te vinden. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Verhoeven Rijwerk heeft een breed assortiment aan producten. We denken graag met u mee in de zoektocht naar de juiste oplossing.

Mocht uw Orenstein & Koppel machine stil komen te staan, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Verhoeven Rijwerk kan er voor zorgen dat u snel de juiste aftermarketproducten zoals rupsplaten, en spanunits ontvangt. Hierdoor kunt u vlot weer aan het werk.

Zoekt u een passend rijwerk onderdeel tegen een scherpe prijs? Dan bent u aan het juiste adres. Via de zoekbalk bovenaan de pagina kunt u direct de juiste onderdelen vinden. U kunt de revisie van uw rijwerk zelf uitvoeren maar het is ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek