Rijwerk onderdelen voor Caterpillar Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerkonderdelen

Rijwerk onderdelen voor Caterpillar bouwmachines

Caterpillar is een veelzijdig merk dat wereldwijd zichtbaar is. Met maar liefst 400 verschillende producten waaronder miniladers, midiladers, bulldozers, wielladers en graafmachines is er altijd wel een machine waar u uw werkzaamheden mee kunt uitvoeren. Het bedrijf is in 1925 opgericht en daarmee is ook het eerste ontwerp van de rubbertrack ontstaan. Rubbertracks en andere onderdelen worden zelfs ingezet bij het Amerikaanse leger.

Caterpillar machine

Caterpillar staat voor innovatie en duurzaamheid. Al meer dan 90 jaar helpen de producten en diensten van Caterpillar het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren. De producten worden gebruikt om de basisinfrastructuur te bouwen die een hogere levensstandaard mogelijk maakt, zodat mensen toegang hebben tot water, elektriciteit, wegen, bruggen, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw Caterpillar machine defect is. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk voor de machines van Caterpillar alle alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Het juiste onderdeel is dan ook makkelijk te vinden. Wij zorgen er voor dat u snel weer aan de slag kunt met uw machine, dit doordat de alternatieve onderdelen direct leverbaar zijn.

Direct zoeken naar rijwerk onderdelen voor uw Caterpillar, zoals onderrollen, bovenrollen of rub? Vul dan het merk & type van uw machine in bij de bovenstaande zoekbalk. Zoeken op OEM-nummer is ook mogelijk. Het vervangen van kapotte rijwerk onderdelen kunt u zelf doen maar uiteraard kunnen wij de revisie ook voor u uitvoeren. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Wij staan voor u klaar, neem vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij