Rijwerk Onderdelen voor Vermeer Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Vermeer machines

Vermeer

Vermeer is opgericht in 1948 in de stad Pella gelegen in het centrum van Iowa. Vermeer is een bedrijf dat landbouw-, milieu- en bouwmachines produceert. Het bedrijf is opgericht door Gary Vermeer en is op dit moment actief in Noord-Amerika, Europa en Azië. In de jaren 40 ontwikkelde Gary Vermeer een boerderijwagen met een mechanische takel om het lossen makkelijker te maken. De vraag naar dit product steeg enorm waardoor hij in 1948 Vermeer Manufacturing Company begon.

Jaren later begon hij met het produceren van andere apparatuur. Een voorbeeld hiervan is een sleuvengraafmachine op rupsbanden. De sleuvengraafmachine is onder andere ontwikkeld voor het ondergronds aanleggen van verschillende soorten infrastructuur. Vermeer begint met ruw staal en eindigt met geel ijzer.

Het is belangrijk dat uw machine snel gemaakt wordt wanneer deze defect is. U wilt tenslotte geen tijd verliezen wanneer u aan het werk bent. In dit soort situaties staat Verhoeven Rijwerk voor u klaar. Wij hebben namelijk genoeg alternatieve rijwerk onderdelen, zoals rubbertracks of sprockets op voorraad speciaal voor uw machine. Hierdoor kunnen wij snel leveren waardoor u weer snel aan het werk kunt en er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om de juiste onderdelen te vinden. Zoeken kan op drie verschillende manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Onze deskundigen gaan graag aan de slag om de rijwerkrevisie van uw machine uit te voeren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf te doen. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek