Rijwerk Onderdelen voor Manitou Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Manitou machines

Manitou

In 1958 is de Manitou-heftruck ontwikkeld naar een idee van Marcel Braud. Dit was tevens de oprichting van het Manitou merk in Frankrijk. Ruim 10 jaar later gaat het merk internationaal, een Brits filiaal wordt geopend. Later volgen er filialen in Italië, Benelux, Portugal, Polen, Australië en Rusland. Het assortiment wordt uitgebreid met telescoopladers, (ruwterrein) heftrucks, hoogwerkers en (roterende) verreikers.

Manitou valt onder de Mantou Group. Als wereldwijde referentie op het gebied van handling, hoogwerkers en grondverzet, heeft de Manitou Group als missie het verbeteren van arbeidsomstandigheden, veiligheid en prestaties over de hele wereld, met behoud van mens en milieu. Door innovatie en door waarde te creëren voor haar stakeholders, bevestigt de groep haar ambitie om het altijd beter te doen, een motor van verandering te zijn en bij te dragen aan het veranderen van de wereld.

Bent u net lekker aan het werk, valt uw machine stil. Dit kan helaas gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. U wilt dit dan zo snel mogelijk vervangen want elke minuut dat u niet kunt werken met uw machine kost geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u helpen, wij hebben namelijk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zorgen wij er voor dat u zo weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken, zoals sprockets of ub? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op merk & type en op OEM-nummer. Indien van toepassing is het ook mogelijk op afmeting rubbertrack te zoeken. Wanneer u de benodigde rijwerk onderdelen in huis heeft kunt u natuurlijk zelf aan de slag met uw rijwerkrevisie. Echter is het ook mogelijk om dit uit handen te geven. Onze specialisten nemen uw machine graag onder handen. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek