Rijwerk Onderdelen voor Fermec Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Fermec machines

Fermec

Het bedrijf Fermec is opgericht door een management buy-out van de MF Industrial-divisie in 1992. Dit omvatte de volledige bouwmachines lijn van Massey Ferguson. Door een serie vernieuwde producten veranderde de naam van Massey Ferguson naar Fermec. 1997 kocht Case IH het merk en werden de producten onder de Case CE-divisie verkocht. Voor Case IH om in 2001 toestemming te krijgen met New Holland te fuseren, moesten ze Fermec verkopen. De handel als merk stopte in 2001 toen het werd verkocht aan Terex, en de modellen werden omgedoopt tot Terex-modellen in het standaard gebroken wit kleurenschema.

In 2017 is een deel van de voormalige Fermec-graaflaadcombinaties, die een andere naam kregen bij Terex, overgedragen aan het Franse bedrijf Mecalac. Fermec was bekend om zijn graaflaad-machines, schrankladers, graafmachines en landbouwtractoren.

Doordat het merk Fermec niet meer bestaat kan het ooit lastig zijn om vervangende rijwerk onderdelen te vinden. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat uw machine stil staat kost u geld. U wilt uw machine zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en bent u in een oogwenk weer operationeel.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor uw Fermec nodig, zoals ? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om direct de juiste onderdelen te zoeken. Dit kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u natuurlijk zelf de rijwerkrevisie van uw machine uitvoeren. Echter kunt u er ook voor kiezen dit door ons uit handen te laten nemen. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek