Rijwerk Onderdelen voor FAI Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor FAI bouwmachines

FAI

FAI was een bedrijf uit Noventa Vicentina, Italië. Het merk werd in 1963 opgericht door Giovanni Bettanin, die al ervaring had met Ford landbouwtractoren en bepaalde merken grondverzetmachines. De eerste modellen waren laders op basis van een Ford-chassis en graafmachines op rupsbanden of wielen.

FAI en vervolgens FKI (na 1995) werd in 2000 Komatsu Utility Europe. In de veertig jaar van zijn bestaan bouwde het merk een reeks graaflaadmachines, knikladers, wielladers, schrankladers en rups-, wiel- en minigraafmachines. Voor een korte tijd bouwde het merk ook rupsladers, terreinwagens en dozers.

Het kan soms lastig zijn de juiste rijwerk onderdelen voor uw FAI machine te vinden. Zeker omdat het merk nu niet meer bestaat. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Dus mocht uw machine stil komen te staan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat u de juiste onderdelen snel in huis hebt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar bijvoorbeeld sprockets of spanunits voor uw FAI? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste producten in huis hebt kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van uw rijwerk. Het is echter ook mogelijk om dit uit te besteden. Wij gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek