Rijwerk Onderdelen voor Bens Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Bens rupsdumpers

Bens

De rupsdumpers van Bens waren jarenlang samen met Kubota onderdeel van het Japanse merk Canycom. In 2013 heeft Canycom besloten om de compacte rupsdumpers voortaan onder eigen merknaam aan te bieden. Sindsdien heten de BENS rupsdumpers, Canycom.

Het is mogelijk dat uw rupsdumper stil komt te staan. Heel erg vervelend, want hier had u met uw planning niet op gerekend. Het is noodzaak dat dit snel en goed wordt opgelost. Het is mogelijk dat er een onderdeel van het rijwerk stuk is. Verhoeven Rijwerk kan u hier bij helpen. Wij beschikken over een ruime voorraad aan vervangende rijwerk onderdelen speciaal voor uw machine. Ook garanderen wij een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar alternatieve rijwerk onderdelen, zoals voorwielen, spanunits of rubbertr? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op merk & type, op OEM-nummer of op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in handen? Dan kunt u nu de keuze maken of u zelf de revisie van het rijwerk gaat uitvoeren of dat wij dit van u overnemen. Onze specialisten staan voor u klaar. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Laat het ons dan vooral weten.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij