Rijwerk Onderdelen voor Wirtgen Machines | Verhoeven Rijwerk
rubberpads verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Wirtgen machines

Wirtgen

Wirtgen Group is een internationale bedrijvengroep gelegen in Duitsland die zich focust op de bouwmaterieelindustrie. Het bedrijf begon in 1961 als transportbedrijf voor bouwmaterialen onder leiding van Reinhard Wirtgen. Onder Wirtgen Group vallen vijf verschillende productmerken, namelijk: Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann en Benninghoven.

Dit bedrijf beschikt over een aanbod van verschillende apparatuur voor verschillende werkzaamheden zoals wegenbouw, de verwerking van mineralen en voor de productie van asfalt. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van dealers. Op dit moment produceert Wirtgen meer dan 90 verschillende soorten machines en hebben zij zich uitgebreid tot een bedrijf van hoogtechnologische innovatie.

Het kan gebeuren dat uw Wirtgen machine stil komt te staan. Dit had u natuurlijk niet gepland. Het is mogelijk dat er een rijwerk onderdeel kapot is. U bent er van overtuigd dat dit zo snel en goed mogelijk gemaakt moet worden. Bij Verhoeven Rijwerk bent u dan aan het goede adres. Onze voorraad bestaat uit een uitgebreid aanbod van vervangende rijwerk onderdelen, waaronder kettingen, kettinggeleiders, sprockets en rubbertra Ook garanderen wij een snelle levering zodat u en uw machine weer vlug aan het werk kunnen.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Zoeken kan op drie verschillende manieren met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina. Op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Heeft u de juiste onderdelen gevonden? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. U kunt er voor kiezen om dit geheel zelf te doen maar wij kunnen dit ook van u overnemen. Onze deskundigen staan altijd voor u klaar. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek