Rijwerk Onderdelen voor Volvo ABG Machines | Verhoeven Rijwerk
rubberpads verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Volvo ABG machines

Volvo ABG

Het merk Volvo is bijna 200 jaar geleden opgericht in Zweden. Tot het assortiment van Volvo behoren onder andere graafmachines, schrankladers, wiellader, knikdumpers en asfalteermachines. Het merk is een toonaangevende internationale fabrikant van hoogwaardige machines en met meer dan 14.000 werknemers een van de grootste bedrijven in de branche.

Volvo heeft een lijn asfalteermachines genaamd ABG. Deze machines zijn onder andere geschikt voor het aanleggen van kleine en grote wegen en fietspaden maar ook voor het vullen van freesvakken. ABG machines zijn uiteenlopend voor kleine, middelgrote en grote werkbreedtes. De ABG machines zijn breed inzetbaar en zijn zowel op rupsbanden als op wielen te vinden.

Zit u net midden in een klus, gaat uw Volvo ABG machine kapot. Dat is natuurlijk erg vervelend want stilstaan kost geld. Een defecte machine komt vaak door een kapot rijwerk onderdeel. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Door onze snelle levering zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk kunt!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar specifieke rijwerk onderdelen, zoals sprockets of rubbertracks? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste onderdelen in huis hebt kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van uw rijwerk. Indien u dit liever uit handen geeft bent u bij Verhoeven Rijwerk óók aan het juiste adres. Wij gaan graag met uw machine aan de slag! Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek