Rijwerk Onderdelen voor Vögele Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Vögele machines

Vögele

Het bedrijf Vögele is opgericht in 1836 in Mannheim door Ulrich Joseph Vögele. In die tijd waren zij fanatiek bezig met het produceren van spoor voor de opkomende spoorwegindustrie. In 1925 ontstonden de eerste activiteiten op het gebied van wegenbouw waardoor het bedrijf in 1929 ’s werelds eerste wegenbouwmachine op de markt bracht. De producten van Vögele worden ontwikkeld en geproduceerd in het hoofdkantoor gelegen in Ludwigshafen.

De machines van Vögele worden gebruikt bij internationale opdrachten die hoge eisen stellen aan asfaltverhardingen. Het bedrijf bouwt bijvoorbeeld racecircuits in Formule-1 kwaliteit maar ook startbanen op luchthavens. Vögele zet zich in om constant nieuwe technische ontwikkelingen te creëren voor asfalt en de verwerking ervan.

Bent u net fanatiek bezig met uw werkzaamheden, valt uw machine stil. Super vervelend want dit kost natuurlijk tijd. Het is mogelijk dat er een rijwerk onderdeel kapot is. Verhoeven Rijwerk beschikt over een voorraad vervangende rijwerk onderdelen met daarbij een snelle levering. Hierdoor kunt u weer vlug aan het werk en gaat er zo min mogelijk tijd verloren.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op de volgende drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. De juiste onderdelen gevonden? Dan is het nu tijd voor de revisie van het rijwerk. Onze deskundigen staan klaar om dit uit te voeren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het geheel zelf te doen. Wilt u hier meer over weten of heeft u bepaalde vragen? Laat het ons dan vooral weten.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek