Rijwerk Onderdelen voor Venieri Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Venieri machines

Venieri

In 1948 bouwde Ferdinando en Carlo Venieri hun eerste rupsband machine in Belricetto, een plaats gelegen in Italië. De eerste rupsband machine kreeg de naam, Venieri – Morris Cingoletta. Deze machine is samengesteld uit onderdelen van militaire voertuigen op rupsbanden die achtergelaten zijn na de oorlog en die hergebruikt konden worden voor de landbouw. In de jaren zestig verlegt Venieri zijn focus van landbouwmachines naar grondverzetmachines. Op 23 november 1974 produceert Venieri verder onder de naam VF Venieri Spa, die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt.

Het merk is gespecialiseerd in graaflaadmachines, deze staan vooral bekend om de stabiliteit en efficiëntie ervan. Door de jaren heen hebben zij verschillende modellen geproduceerd, bijvoorbeeld de hydrostatische scharnierende graaflaadmachine. Dit type beschikte toen der tijd over een verbeterde omgang, stabiliteit en veelzijdigheid. In 1999 lanceert Venieri ’s werelds eerste elektrische graaflader. Venieri is op dit moment actief in meer dan 53 verschillende landen met een uitgebreid netwerk van dealers. VF Venieri Spa is een grote speler in de wereldwijde grondverzetmachines industrie.

Het is vervelend als uw machine stil staat, dit kan voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Het is belangrijk dat dit snel en goed wordt opgelost. Verhoeven Rijwerk staat klaar om u de vervangende rijwerk onderdelen te leveren. Wij beschikken namelijk over voldoende voorraad op het gebied van alternatieve rijwerk onderdelen zodat u en uw machine weer snel aan het werk kunnen, waaronder rubbertracks, voorwielen en spanunit

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Bent u op zoek naar de benodigde rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie verschillende manieren: op merk & type, op OEM-nummer en daarnaast ook op afmeting rubbertrack. U kunt ervoor kiezen om zelf de revisie van het rijwerk uit te voeren, maar onze specialisten staan ook voor u klaar om dit te doen. Wilt u meer weten of heeft u bepaalde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek