Rijwerk Onderdelen voor Timberwolf Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Timberwolf machines

Timberwolf

Entec Industries produceert de eerste houtversnipperaar met valtrechter invoer. In 1999 wordt het merk, Timberwolf, officieel gelanceerd. Door de stijgende vraag zijn zij genoodzaakt om in 2002 een nieuwe fabriek op te zetten. Het bedrijf is vooral populair in de UK maar breidt zich steeds meer uit over Europa.

Timberwolf is gespecialiseerd in het fabriceren van houtversnipperaars en houtshredders. Het bedrijf is de grootste verkoper van professionele houtversnipperaars in het Verenigd Koninkrijk en doen er alles aan om te blijven groeien. De machines van Timberwolf staan bekend om hun fel oranje uiterlijk met daarop het logo groot weergegeven. Inmiddels hebben zij al meer dan 10.000 machines verkocht over de hele wereld.

Het kan voorkomen dat uw houtversnipperaar defect is. Dit kan al gebeuren als er één onderdeel kapot is aan het rijwerk. U wilt dit natuurlijk snel gemaakt hebben want u kunt geen tijd verliezen. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u hiermee helpen. Wij bieden een breed assortiment aan rijwerk onderdelen speciaal voor uw machine, waaronder sprockets, kettinggeleiders, kettingen e Doordat wij deze altijd op voorraad hebben, kunnen wij een snelle levering garanderen.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoekt u vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis? Dan is het nu tijd voor de revisie. U kunt dit zelf doen maar u kunt het ook aan onze deskundigen over laten. Zij staan namelijk altijd voor u klaar. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij