Rijwerk Onderdelen voor Tadano Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Tadano machines

Tadano

In 1919 is het bedrijf Tadano opgericht in Asahikawa, een stad gelegen in Hokkaido, door Masuo Tadano. In die tijd werd interesse in lastechnologie steeds groter. Tadano ontwikkelde in 1955 de eerste hydraulische (techniek gebruikmakend van vloeistofdruk) vrachtwagenkraan van Japan, namelijk de OC-2. Tadano is uitgegroeid tot een van de grootste kraanfabrikanten ter wereld.

Het merk Tadano is gefocust op de hijsapparatuurindustrie. Deze industrie bestaat uit mobiele machines die gebruikt worden voor het heffen van lasten en het uitvoeren van luchtwerk. De machines van Tadano zijn ontworpen om ook onder de zwaarste omstandigheden goed en betrouwbaar werk te leveren. Tadano beschikt onder andere over vrachtwagenkranen, laadkranen, telescopische giekkranen op rupsbanden en over hoogwerkers.

Helaas komt het wel eens voor dat uw Tadano machine stilstaat. Een oorzaak hiervan kan zijn dat er een rijwerk onderdeel van uw machine defect is. Wilt u dit graag snel en goed oplossen? Verhoeven Rijwerk staat voor u klaar. Wij beschikken over een grote voorraad vervangende rijwerk onderdelen voor uw Tadano machine, zoals rubbertac

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in benodigde rijwerk onderdelen voor uw machine? Via bovenstaande zoekbalk kunt u gemakkelijk de onderdelen vinden op drie verschillende manieren: op merk & type, op OEM-nummer en afmeting rubbertrack. Wij zorgen voor een snelle levering. U kunt ervoor kiezen om zelf de revisie van uw machine uit te voeren, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij