Rijwerk Onderdelen voor Sunward Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Sunward graafmachines

Sunward

In 1999 werd Sunward opgericht in China door He Qinghua. Voorheen werd dit bedrijf Unward Equipment Group genoemd. De mini gravers van Sunward beschikken over een Japanse motor (Yanmar). Sunward beschikt over een breed assortiment dat bestaat uit mini-, kleine-, middelgrote en grote graafmachines van 1 tot 90 ton en welke zijn ontwikkeld voor bouw- en landbouw werkzaamheden. Op dit moment worden de producten van Sunward geëxporteerd naar meer dan 100 verschillende landen.

De grote graafmachines van Sunward zijn ontwikkeld voor werkzaamheden die te maken hebben met zware omstandigheden. De machines kunnen ingezet worden voor zware taken in de bouw en mijnbouw. Deze machines worden ook wel geassocieerd met ‘krachtige apparatuur’.

Bent u net goed bezig met uw werkzaamheden, valt uw machine stil. Dit kan al gebeuren als er slechts één rijwerk onderdeel kapot is. Het liefst wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het goede adres. Wij beschikken over een breed assortiment van rijwerk onderdelen speciaal voor uw machine. Onze levertijden zijn snel, hierdoor zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in vervangende rijwerk onderdelen? Met de zoekbalk bovenaan de pagina kunt u op drie verschillende manieren gemakkelijk de juiste onderdelen vinden speciaal voor uw machine. Dit kan op merk & type, op OEM-nummer of afmeting rubbertrack. U kunt er voor kiezen om zelf de revisie van het rijwerk uit te voeren, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Onze ervaren monteurs gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek