Rijwerk Onderdelen voor Stanley Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Stanley machines

Stanley

In 1843 begon een ondernemende zakenman genaamd Frederick Trent Stanley een winkel in New Britain, een stad in Connecticut. In het begin bood deze winkel verschillende soorten ijzerwaren aan en is nu uitgegroeid tot het bedrijf Stanley die voornamelijk bekend is van handgereedschap.

Het bedrijf verkoopt niet alleen gereedschap maar ontwerpt en produceert bijvoorbeeld ook een zelfrijdende hydraulische aggregaat, genaamd TracHorse. Deze aggregaat bevat een rupsonderstel en is bedoeld voor het transporteren van gereedschap en uitrustingen in verschillende werkomgevingen.

Bent u net lekker bezig met uw machine, valt deze stil. Erg vervelend, want dit komt natuurlijk totaal niet gelegen. Het is belangrijk dat u snel weer verder kunt met uw werk en dat het rijwerk goed vervangen wordt. Verhoeven Rijwerk kan u hier zeker bij helpen. Wij hebben een uitgebreide voorraad van alternatieve rijwerk onderdelen en garanderen daarbij een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor uw machine? Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. U kunt ervoor kiezen om de revisie van het rijwerk zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor u regelen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij