Rijwerk Onderdelen voor Rotair Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Rotair machines

Rotair

Rotair is een Italiaans merk dat is opgericht in 1946 door een innovatieve monteur genaamd Mario Musso. Er werden verschillende machines ontworpen en geproduceerd zoals een machine voor kabeltransport van hout. In 1980 ging het bedrijf verder onder de naam Rotair SPA.

In 1988 werden een aantal hydraulische sloophamers ontworpen en op de markt gebracht voor kleine en middelgrote bedieningsmachines. Tien jaar later werd de eerste RAMPICAR-minitransporter op rupsbanden gelanceerd. Deze werd vooral ingezet voor de bouwsector maar ook voor landbouw, wijngaarden en bosbeheer. Sinds 2012 is Rotair onderdeel van de ELGI GROUP.

Het kan voorkomen dat uw machine ermee ophoudt. Een oorzaak kan zijn dat er een rijwerk onderdeel defect is. Het is belangrijk dat dit snel gemaakt wordt zodat u en uw machine weer vlug aan de slag kunnen met de werkzaamheden. Verhoeven Rijwerk kan u hierbij helpen. Wij hebben een grote voorraad van alternatieve rijwerk onderdelen die direct geleverd kunnen worden.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan de zoekbalk. Zoeken kan op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste onderdelen in huis heeft, is het tijd voor de revisie van het rijwerk. Wilt u dit door ons laten doen? Dat kan! Onze deskundigen staan voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek