Rijwerk Onderdelen voor Palazzani Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Palazzani bouwmachines

Palazzani

In 1935 is het Italiaanse bedrijf Palazzani opgericht voor de productie van landbouwmachines. De eerste machines werden geïntroduceerd in 1954. Dit waren wielladers met vierwielaandrijvingen, graafmachines en hydraulisch bediende mobiele kranen. Palazzani is uitgegroeid tot een industrieel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van grondverzetmachines en hefplatforms.

Het is mogelijk dat uw machine stil valt tijdens het werk. Super vervelend want dit stond natuurlijk niet op uw planning. Het is noodzakelijk dat dit goed en snel wordt opgelost. Verhoeven Rijwerk kan u hierbij helpen. Wij hebben een grote voorraad alternatieve rijwerk onderdelen die direct leverbaar zijn. Hierdoor gaat er zo min mogelijk tijd verloren en kunnen u en uw machine weer vlug aan het werk, want er is nog genoeg te doen!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in vervangende rijwerk onderdelen, zoals bijvoorbeeld rubbertracks? Zoeken naar de juiste onderdelen kan met behulp van bovenstaande zoekbalk op drie verschillende manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de onderdelen in huis is het tijd voor de revisie van het rijwerk. U kunt er voor kiezen om dit geheel zelf aan te pakken, maar onze specialisten kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen? Laat het ons dan vooral weten.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek