Rijwerk Onderdelen voor Nordmeyer Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Nordmeyer machines

Nordmeyer

Het bedrijf Nordmeyer is opgericht in 1935 in het Duitse plaatsje Peine. De boormachines van Nordmeyer staan bekend om een solide en robuuste constructie en een eenvoudige bediening van de machine. Sinds 1979 worden de machines in Nederland, België en Luxemburg vertegenwoordigd door Nordmeyer Holland.

Bent u net lekker aan het werk, valt uw machine stil. Dit kan al gebeuren wanneer er slechts één onderdeel van het rijwerk kapot is. Het is belangrijk dat dit snel en zorgvuldig opgelost wordt. Verhoeven Rijwerk kan u hierbij helpen. Wij hebben een grote voorraad vervangende rijwerk onderdelen die direct leverbaar zijn. Zo kunnen we de juiste onderdelen voor uw machine snel leveren. Een lange tijd stilstaan is het laatste wat u wilt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. U kunt ervoor kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar onze specialisten kunnen dit ook voor u doen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek