Rijwerk Onderdelen voor Mulag Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Mulag machines

Mulag

In 1953 wilde Heinz Wössner landbouwvoertuigen produceren en daaruit is de firma Huber & Wössner opgericht, samen met zijn partner Josef Huber. Door het inventieve talent van Wössner groeide het bedrijf al snel uit en in 1955 werd het daarom nodig om naar een groter pand te verhuizen. Al snel haalde het nieuwe bedrijf zijn eerste exportcontracten binnen met drie- en vierwielige landbouwvoertuigen; als een krachtige naam werden de producten MULAG genoemd, afkorting van "Motor Universal Lasten-Arbeitsgeräte" (gemotoriseerde universele laadapparatuur).

Het bedrijf begon echter te lijden onder de verzadiging van de naoorlogse tractormarkt. Deze ontwikkeling leidde tot een heroriëntatie met een focus op rioolreinigingsvoertuigen, bouwmachines en zware vrachtwagens voor industrieel gebruik. Voortbouwend op zijn constante stroom van ideeën en creatieve kracht, ontwikkelde Heinz Wössner in de jaren zestig en zeventig de huidige bedrijfssectoren voor grondondersteuningsvoertuigen voor luchthavens en voertuigen voor onderhoud langs de weg; hierin is het bedrijf een van de marktleiders in Europa. De producten "Made in Renchtal" worden naar landen over de hele wereld geëxporteerd. Tegenwoordig heeft het bedrijf 300 medewerkers en twee vestigingen: in Bad Peterstal en in Oppenau-Löcherberg. De opleiding van het juniorpersoneel is al decennia lang een van de topprioriteiten van het bedrijf. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie Wössner.

MULAG heeft ook machines met rupsonderwagens in het assortiment zitten. Het kan helaas voorkomen dat er een rijwerkonderdeel in de onderwagen kapot is. Dit is erg vervelend want dit zorgt er vaak voor dat u uw machine niet meer kunt gebruiken. En elke minuut dat uw machine stilstaat kost geld! U wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig bent u hiervoor bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk kunt!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken voor je machine, bijb? Gebruik hiervoor dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u natuurlijk zelf starten met de revisie van uw rijwerk. Wilt u dit liever uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Onzer specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij