Rijwerk Onderdelen voor Mitsubishi Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerkonderdelen

Rijwerk onderdelen voor Mitsubishi machines

Mitsubishi

De oorsprong van Mitsubishi gaat terug tot 1870 toen de oprichter, Yataro Iwasaki, een scheepvaartbedrijf begon met drie verouderde stoomschepen. De broer, zoon en neef van Yataro breidden het bedrijf uit naar verschillende gebieden tijdens hun respectieve ambtsperiode als president en legden de basis voor de Mitsubishi-bedrijven. Na de Tweede Wereldoorlog werd de oorspronkelijke Mitsubishi-organisatie ontbonden om de onafhankelijke bedrijven te worden die ze nu zijn. In de 150 jaar dat het bedrijf bestaat maakt het veel ontwikkelingen door en opereert het merk in meerdere branches.

Zo is Mitsubishi natuurlijk een bekend automerk maar ook actief (geweest) in de mijnbouw, scheepsbouw, bankwezen, ruimtevaart, handel en vastgoed. Het merk maakt ook rupsdumpers, inzetbaar in bouw, landbouw, tuinaanleg en meer. Verder zet het bedrijf zich in voor het milieu. Door gebruik van geavanceerde technologie werkt het merk aan een wereld met lagere koolstofemissies en meer recycling.

Bent u net lekker aan het werk met uw Mitsubishi rupsdumper, valt deze stil. Dit is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat u stil staat kost geld. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. U wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig bent u hiervoor bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste onderdelen zoeken zoals bijvoorbeeld sprockets of rubbertracks? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van uw rijwerk. Geeft u dit liever uit handen? Ook dan staan we voor u klaar. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek