Verhoeven Rijwerk | Rijwerk Onderdelen voor Merlo Machines

Topmerken Berco en Vematrack

Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerk onderdelen voor Merlo machines

Merlo

De geschiedenis van familiebedrijf Merlo gaat terug naar 1912 toen de familie halverwege tussen Turijn en Nice een smederij oprichtte. In de jaren '20 en '30 bloeide het bedrijf op en diversifieerde het zich met fabricage voor papier- en betonproducenten in het gebied. In 1964 startte het merk met het produceren van mobiele installaties. Het nieuwe bedrijf begon al snel met de productie van dumpers en zelfladende mengers. Het assortiment werd aangevuld met de ontwikkeling van een kleine kraan en een vorkheftruck inzetbaar voor ruw terrein in 1970. Later werden er ook verreikers, tractoren, carriers en andere machines aan het assortiment toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat Merlo machines biedt voor zowel de constructie industrie als landbouw.

Het bedrijf ontwerpt zijn eigen producten, produceert dit en brengt het op de markt onder de merken "Merlo" en "TreEmme". Mensen staan centraal in het project; De Merlo Group zet zich in voor het milieu op alle mogelijk manieren binnen het proces. Verder zorgen zij dat iedereen die zich inzet om de efficiëntie en prestaties van de producten voortdurend te verbeteren functioneler, veiliger en comfortabeler kan werken.

Bent u net lekker aan het werk met uw Merlo machine, valt deze stil. Dit kan helaas voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Erg vervelend want elke minuut dat uw machine stil staat kost geld. U wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig bent u hiervoor bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoekt u onderdelen zoals bijvoorbeeld kettingen of kettinggeleiders? Gebruik hiervoor dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op OEM-nummer, op merk & type en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kunt u natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van uw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Op zoek naar een onderdeel voor uw rijwerk?

Zoek