Verhoeven Rijwerk | Rijwerk Onderdelen voor Hooby Machines

Topmerken Berco en Vematrack

Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerk onderdelen voor HOOBY machines

Hooby

De HOOBY LC90 Megatronic VI is zeer goed inzetbaar voor het maaien van sloten, deze machine is daar speciaal voor ontwikkeld. In deze machine is meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van slootonderhoud verwerkt. Het brandstofverbruik is erg laag. Dit door de elektrisch proportioneel servo bediende ventielblokken, de milieuvriendelijke motor en Load-Sensing geregelde plunjerpomp. Dit zorgt voor minimaal energieverlies.

De smalle onderwagen maakt het mogelijk vanaf een smal onderhoudspad te werken. Hierdoor kunt u vlot de maaiwerkzaamheden uitvoeren. Helaas komt het ook wel eens voor dat uw machine stil valt. Dit kan gebeuren wanneer er rijwerk onderdelen defect zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat uw machine stil staat kost u geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u hier snel mee helpen. Wij hebben altijd voldoende rijwerk onderdelen direct op voorraad. Onze levertijden zijn kort waardoor u de juiste onderdelen snel in huis hebt!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Gebruik bovenstaande zoekbalk om direct de juiste rijwerk onderdelen te zoeken. Dit kan op drie manieren: op merk & type, op OEM nummer of op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste rijwerk onderdelen in huis hebt kunt u zelf aan de slag met de rijwerkrevisie. Echter is het ook mogelijk dit door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten nemen uw rijwerk graag onder handen. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Op zoek naar een onderdeel voor uw rijwerk?

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij