Rijwerk Onderdelen voor Honda Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Honda machines

Honda

Honda is opgericht in 1948 in Hamamatsu door Soichiro Honda. In de beginjaren van het bedrijf werden er vooral losse motoren geproduceerd voor fietsen. Dit breidde verder uit tot de productie van volledige motorfietsen. In de jaren zestig start Honda met de verkoop van bedrijfsvoertuigen en auto’s. Daarna wordt ook de autorace branche door het bedrijf aangeboord. In de jaren die daarop volgen blijft Honda inspelen op de wensen en de ontwikkelingen in de markt. Steeds komen er nieuwe ontwerpen en innovaties en hedendaags is Honda nog steeds niet weg te denken uit de autobranche.

Het merk is erg veelzijdig en niet alleen zichtbaar in de autobranche. Honda produceert ook power carriers op rupsbanden. Deze zijn inzetbaar wanneer men zware materialen wil verplaatsen. Ook produceert het merk mini dumpers op rupsen of wielen.

Het kan voorkomen dat uw Honda mini dumper of carrier stil valt. Dit is erg vervelend en kan helaas gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. U wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen want elke minuut dat u niet kan werken kost geld. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en bent u vlot weer aan het werk!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar rijwerk onderdelen zoals rubbertracks of rubberpads? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan direct op afmeting rubbertrack maar ook op merk & type of op OEM-nummer. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kunt u natuurlijk zelf aan de slag met de rijwerkrevisie. Echter kunnen wij dit ook uit handen nemen. Onze specialisten gaan graag met uw rijwerk aan de slag. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek