Rijwerk Onderdelen voor Holmac Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Holmac machines

Holmac

Holmac is in 1969 opgericht en begon toen met het maken van precisieproducten voor gereedschap machines. In de begin jaren 70 begon het bedrijf pompen en hydraulische componenten te produceren voor gebruik in houtpersmachines en autolifters voor de autoservice. In 1981 kwam de grote verandering: de knowhow van het bedrijf werd gericht op de eisen van de boomkwekerijsector en perfectioneerde een revolutionaire uitrusting, de hydraulische schop, die het eerste praktische mechanische gereedschap voor het werk in de kwekerij was. Het werd meteen een groot succes, omdat het gemakkelijk te gebruiken was tegen extreem lage exploitatiekosten, gemakkelijk aanpasbaar aan de talloze behoeften die zich voordoen in de kwekerij.

In de jaren 90 is Holmac uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf dankzij een breed assortiment aan boomgravers op rupsbanden. Vrijwel alle machines hebben een zijwaartse snijbeweging waardoor planten in de smalste rijen kunnen worden gewonnen. Voor het fabricageproces worden hightech machines en hooggekwalificeerd personeel ingezet om maximale precisie in de productiefase te garanderen. Bovendien maakt een moderne assemblagelijn snelle, stipte leveringen mogelijk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij Holmac.

Bent u net lekker aan het werk met uw Holmac machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk erg vervelend. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerkonderdeel kapot is. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u snel verder helpen. Wij hebben namelijk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we vlot leveren en bent u zo weer aan het werk!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar bepaalde rijwerk onderdelen zoals sprockets of spanunits? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van uw rijwerk. Wilt u dit liever uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek