Rijwerk Onderdelen voor Hinowa Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Hinowa machines

Hinowa

Hinowa is ruim 30 jaar geleden opgericht. Het bedrijf startte in 1987 met onderwagens en minidumpers. Hinowa bouwde deze onderwagen voor hoogwerkers, kranen, boorinstallatie en een eigen assortiment aan minidumpers. In de jaren 90 ontwikkelde het bedrijf samen met een partner een compacte spinhoogwerker, wat echte innovatie was in de markt. Na een aantal jaar besloot Hinowa zelf een verbeterde versie te ontwikkelen en dit monde uit in bekendste spinhoogwerker op de markt: de Hinowa Goldlift 14.70. Hiermee laat het merk zien dat er goed naar de markt geluisterd wordt en dat ze inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Ook het minidumper assortiment werd steeds meer uitgebreid met verschillende uitrustingstukken. Echter kwam het merk hier in 2013 op terug, de markt was namelijk meer op zoek naar eenvoud. Op deze vraag werden nieuwe modellen ontwikkeld. Hedendaags bestaat het assortiment van Hinowa uit spinhoogwerkers, rupsdumpers, rupsonderstellen en rupsheftrucks.

Bent u net lekker aan het werk met uw Hinowa machine, dan valt deze ineens stil. Dat kan voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut die u niet kan werken met uw machine kost u geld. Dit wilt u dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u hier bij helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat u in een oogwenk weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoekt u rijwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld ru spanunits en sprockets? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. U kunt zoeken op OEM-nummer of op merk & type. Indien van toepassing kunt u ook direct zoeken op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste producten in huis hebt kunt u natuurlijk ook zelf aan uw rijwerkrevisie beginnen. Wilt u dit liever uit handen geven? Dan bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek