Rijwerk Onderdelen voor HİDROMEK Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor HİDROMEK bouwmachines

Hidromek

HİDROMEK, een wereldwijd bekende fabrikant van bouwmachines, werd in 1978 in Ankara opgericht. De oprichter van HİDROMEK, Hasan Basri Bozkurt, begon met het produceren van aanbouwdelen voor landbouwtrekkers. Dit initiatief werd in de daaropvolgende jaren verder ontwikkeld en de eerste bouwmachine ooit ontworpen door Turkse ingenieurs werd geproduceerd. Het productassortiment werd in de loop van de tijd uitgebreid. Tot dit assortiment behoren graaflaadmachines, hydraulische graafmachines, wielladers, motorgraders en grondverdichters, deze worden vervaardigd in zes productiefaciliteiten.

Het merk is erg onderscheidend in het ontwerpen van bouwmachines en deze prestatie is bekroond met vele prijzen. HİDROMEK is de winnaar van in totaal 20 designprijzen, die internationaal prestigieus zijn. Volgens cijfers die zijn opgegeven door IMDER (Türkiye Construction Equipment Distributors and Manufacturers Association), is HİDROMEK de afgelopen 11 jaar marktleider in Turkije voor de verkoop van graaflaadmachines, de afgelopen 8 jaar voor de verkoop van graafmachines en de afgelopen 2 jaar voor verkoop van motorgraders. Tegenwoordig heeft HİDROMEK ongeveer 2000 werknemers.

Het kan voorkomen dat uw HİDROMEK machine stilvalt. Dit is erg vervelend. Bent u net lekker aan het werk, kunt u niet meer verder. Bovendien kan het u veel geld kosten wanneer uw machine niet meer operationeel is. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat u vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken, bijvoorbeeld rubbertracks of sprockets? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u zelf aan de slag met de revisie van uw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek