Rijwerk Onderdelen voor Hanomag Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Hanomag machines

Hanomag

Hanomag vond zijn oorsprong in 1846 in Hannover, Duitsland met het produceren van stoomlocomotieven. Dit werd later aangevuld met het ontwikkelen van trucks op basis van stoomtechniek en tot 1950 was Hanomag de marktleider op het gebied van vrachtwagens. In 1925 werden de werkzaamheden uitgebreid met het produceren van auto’s. Van 1912 tot 1971 maakte het bedrijf tractors op zowel wielen als rupsbanden.

Na 1970 produceerde het merk eigenlijk alleen nog maar grondverzetmachines. Denk hierbij aan graafkranen, bulldozers en shovels. Dit was in de tijd dat de merknaam door het Duitse bedrijf IBH werd gekocht. In 1989 nam Komatsu een meerderheidsbelang, wat uiteindelijk tot de samensmelting Komatsu-Hanomag leidde. Hedendaags is het merk onderdeel van Komatsu en wordt de naam Hanomag niet meer gebruikt.

Bent u net lekker aan het werk met uw Hanomag machine, valt deze stil. Dat kan gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat u niet kan werken met uw machine kost u geld. U wilt dit dan ook zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen wij vlot leveren en bent u zo weer aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste vervangende rijwerk onderdelen zoeken voor je machine, zoals rubbertracks, voorwielen of sprockets? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer u de juiste onderdelen in huis heeft kunt u uiteraard zelf aan de slag met de revisie van uw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek