Rijwerk Onderdelen voor Gehl Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Gehl bouwmachines

Gehl

De oorsprong van Gehl begon in een kleine smederij in West Bend, Wisconsin. Vanaf dit bescheiden begin is Gehl Company uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van grondverzetmachines wereldwijd. Het assortiment van Gehl bestaat onder andere uit schrankladers, rupsladers, wielladers, minigravers en verreikers.

In de afgelopen 150 jaar heeft de kleine smederij plaats gemaakt voor een state-of-the-art onderzoeks- en ontwerpcentrum. Maar ondanks technologische veranderingen en een steeds groter wordende productlijn, is Gehl altijd trouw gebleven aan zijn reputatie voor vindingrijkheid, innovatie en betrouwbaarheid. In 2004 gaat Gehl Company een strategische samenwerking aan met Manitou BF S.A. om hun verreikers te verkopen. Manitou verkoopt Gehl verreikers onder hun merknaam. In 2008 wordt Gehl Company een volledige dochteronderneming van Manitou BF S.A.

Het kan voorkomen dat uw Gehl machine stilvalt. Dit gebeurt vaak wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat uw machine stilstaat kost u geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u hier snel mee helpen. Wij hebben namelijk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we vlot leveren en bent u zo weer aan het werk met uw machine!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken zoals spockets of spanunits? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer u de benodigde producten in huis hebt kunt u natuurlijk zelf uw revisie van uw rijwerk uitvoeren. Het is echter ook mogelijk om dit door ons uit handen te laten nemen. Wij doen graag uw rijwerkrevisie voor u. Wilt u hier mee over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij