Rijwerk Onderdelen voor Furukawa Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Furukawa machines

Furukawa

De Furukawa Company Group is 150 jaar geleden ontstaan. Hieruit is onder andere de Japanse hightechconcern Furukawa Rock Drill (FRD) voortgekomen. De voornaamste activiteiten van deze dochteronderneming bevatten de fabricage en verkoop van technische machines, elektronische materialen en chemicaliën. Een bekend product is de boormotor op rupsen.

Verder vallen onder de Furukawa Company Group ook de UNIC-kranen. Dit zijn machines met een groot aandeel op de Japanse markt. Deze kranen kunnen de efficiëntie van het vrachtafhandelingsproces verbeteren; van hijsen, laden, transporteren tot opbouw, gemonteerd op vrachtwagens of op schepen.

Voor verschillende machines van het merk Furukawa bieden wij alternatieve rijwerk onderdelen aan. Het is natuurlijk erg vervelend als u in het werkveld staat en uw machine stil valt. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. U wilt dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben voldoende vervangende rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij er voor dat u zo weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct vervangende onderdelen zoeken voor jouw machine, zoals voorwielen, rubbertracks, spanunits of kettingen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om direct het juiste product te vinden. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kunt u uiteraard zelf de revisie van uw rijwerk uitvoeren. Echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek