Rijwerk Onderdelen voor Fraste Machines | Verhoeven Rijwerk
rubberpads verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Fraste machines

Fraste

Benito Fracca richtte Fraste op in Italië, in 1964. Hiermee startte hij zijn activiteiten in de mechanische constructie. Al snel werd een eerste boorput voor waterputten ontwikkeld en daarmee begon het werk in het boorveld. De boorindustrie was in die tijd nog erg traditioneel en hield zich voornamelijk bezig met mechanische transmissiesystemen. Met behulp van hydraulica voor de booreenheden was Fraste een van de Italiaanse pioniers op het gebied van modern boren.

Inmiddels is het assortiment van Fraste uitgegroeid tot diverse grondboormachines voor waterputten, bodemonderzoek en meer. Verder heeft het merk een wereldwijd netwerk van distributeurs opgezet. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen, veiligheid staat daarbij altijd voorop. Maar ook onderzoek naar de markt en producten blijft een belangrijk speerpunt.

Het kan voorkomen dat er een rijwerk onderdeel kapot in het onderstel van uw Fraste machine. Dat is erg vervelend want elke minuut dat een machine stilstaat kost geld. U wilt dan snel weer aan de slag. Gelukkig bent u bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en bent u vlot weer aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar rijwerk onderdelen voor uw Fraste,z? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op OEM-nummer en op merk & type. Indien u naar rubbertracks op zoek bent kunt u ook direct op afmeting rubbertrack zoeken. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van uw rijwerk. Wilt u dit liever niet zelf doen? Wij nemen dit ook graag voor u uit handen. Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek