Rijwerk Onderdelen voor Cormidi Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Cormidi machines

Cormidi

Cormidi SRL is in 1995 opgericht door ondernemende broers uit het zuiden van Italië, Armando, Antonio, Massimiliano en Sandro Cormidi. Armando Cormidi is de CEO van Cormidi S.r.l. Italia en executive vice-president van Cormidi USA in de Verenigde Staten. Het bedrijf is bekend om de ontwikkeling en productie van minidumpers en rupsladers. Dit soort machines zijn handig op bouwplaatsen, bij het verplaatsen van grond, in de landbouw en voor andere uitdagende werkzaamheden.

Cormidi is bijzonder milieubewust. De machines zijn in feite voor 75% gemaakt van recyclebare componenten en draaien op groene diesel, benzine en elektriciteit; de olie die in de motoren wordt gebruikt, heeft een lage impact op het milieu. Het hele productieproces vindt plaats binnen het bedrijf, waardoor specifieke controle over alle bouwfasen mogelijk is en er wordt gecontroleerd door hooggekwalificeerd personeel.

Het kan voorkomen dat uw Cormidi machine ineens niet meer werkt. Dit kan gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Uw machine valt dan stil en het is niet meer mogelijk uw werkzaamheden uit te voeren. Dat is natuurlijk erg vervelend en u wilt dan zo snel mogelijk weer aan de slag. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen voor uw Cormidi op voorraad, onder andere rubbertracks, kettingen en sprokHierdoor kunnen we snel leveren en bent u vlot weer aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan bijvoorbeeld op OEM-nummer of op merk & type. Indien van toepassing kunt u ook zoeken op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kunt u natuurlijk zelf de rijwerkrevisie uitvoeren. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Wij gaan graag met uw machine aan de slag! Wilt u hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek