Rijwerk Onderdelen voor Carmix Machines | Verhoeven Rijwerk
rijwerk rubbertracks

Rijwerk onderdelen voor Carmix machines

Carmix

In 1969 werd Carman opgericht, het bedrijf begon met de productie van kleine dumpers en mengers. Deze kleine machines werden ontwikkeld met behulp van oude militaire- en landbouwvoertuigen om te zorgen voor vers beton. In 1976 ging Carman verder onder de naam, Carmix Metalgalante. Carmix is momenteel actief in 140 verschillende landen verspreid over vijf continenten.

Carmix is de nummer één zelfladende betonmixer ter wereld. Zij beschikken over een eenvoudig te gebruiken machine die ideaal is voor het produceren en verdelen van beton op moeilijke bouwplaatsen of andere zware werkomstandigheden. Carmix vertegenwoordigt de ideale oplossing voor het produceren van eenvoudig en kosteneffectief beton. Het bedrijf streeft ernaar om constant te blijven innoveren, dit doen zij al meer dan 40 jaar.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Het kan voorkomen dat uw machine plots stil valt. Een oorzaak kan zijn dat er een onderdeel van het rijwerk kapot is. Dat is erg vervelend want u wilt natuurlijk snel door met uw werkzaamheden. Verhoeven Rijwerk staat direct voor jou klaar. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide voorraad aan vervangende rijwerk onderdelen met daarbij een snelle levering. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat en u weer vlug verder kunt met uw werk.

Interesse in alternatieve rijwerk onderdelen? Gebruik dan de eenvoudige zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op de volgende manieren: Op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Wilt u graag de revisie van uw rijwerk aan een ander overlaten? Geen probleem! Onze deskundigen staan altijd klaar om dit voor uw machine te regelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek