Verhoeven Rijwerk | Rijwerk Onderdelen voor Atlas Machines

Topmerken Berco en Vematrack

Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerk onderdelen voor Atlas bouwmachines

Atlas

Het Duitse merk Atlas bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. In 1919 begon Hinrich Weyhausen met de verkoop van bouwmaterieel en landbouwmachines. Wat al snel opviel was dat de machines waar de klant om vroeg niet bestonden. Daarom besloot Weyhausen deze zelf te gaan bouwen. De wens van de klanten stond bovenaan in de ontwikkeling van deze machines. Met veel passie werden de machines ontwikkeld en verkocht.

Hedendaags bouwt Atlas nog steeds machines naar klantwens. De focus ligt niet op technologie, het belang van de machines voor de benodigde werkzaamheden blijft altijd het uitgangspunt. Dit ideaal blijft van toepassing voor het merk. Het aanbod van Atlas bestaat inmiddels uit overslagmachines, minigravers, mobiele graafmachines, spoorwegkranen, rupsgraafmachines, autolaadkranen en tunnelbouwgraafmachines. In vier fabrieken worden de verschillende types machines geproduceerd.

Wanneer er een rijwerk onderdeel defect is kan het voorkomen dat uw Atlas machine stil staat. Dat is natuurlijk erg vervelend en u wilt dan vlot weer aan het werk. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk u daarmee helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoekt u bijvoorbeeld kettinggeleiders of spanunits voor uw Atlas machine? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. U kunt zoeken op OEM-nummer en op merk & type. Indien van toepassing kunt u ook zoeken op afmeting rubbertrack. Door onze snelle levering kunt u meteen aan de slag met de rijwerkrevisie van uw machine. Indien gewenst is het ook mogelijk de revisie door ons te laten uitvoeren. Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Op zoek naar een onderdeel voor uw rijwerk?

Zoek